Birthe Schrøder

Din strategiske salg- og marketingressource indenfor FoodService

Små buketter af broccoli
Portrætfoto af en smilende Birthe Schrøder

Mere end 20 års
fødevarefaglig brancheerfaring

Mit navn er Birthe Schrøder og jeg brænder for, at være din ekstra ressource indenfor FoodService og understøtte det fundament, hvor salg og marketing i samarbejde skaber fornyet styrke og vækst. Gennem mere end 20 års erhvervserfaring, har jeg opnået en ekstrem bred markedsviden indenfor Foodservicebranchen og markedsmekanismerne i denne branche.

Mit afsæt er fødevarefagligt, kombineret med en bachelor indenfor ernæring, marketing og produktudvikling. Mine erhvervserfaringer rækker fra national account management til marketing management, som er der, hvor jeg har mit dybeste fundament. Erfaringerne er erhvervet i både mindre nationale fødevarevirksomheder til større internationale virksomheder som Easyfood og Nestlé FoodService.

Jeg arbejder engageret, struktureret og har en ambition, om at bidrage med yderligere optimering indenfor afsætning og succes for din virksomhed.

Portræt af Birthe Schrøder

Start dialogen i dag?

Kontakt mig gerne for dialog omkring din Go-to-market strategi og se hvordan andre oplever samarbejdet med mig under referencer.