Referen­cer

Hør hvad kollegaer i branchen siger om at samarbejde med mig

Mand, der holder en mikrofon i den ene hånd og en laptop under amen med den and
Portrætfoto af Flemming Paasch

Flemming Paasch

Managing Director, Easyfood

”Birthe Schrøder, fremstår som en person, der altid tilgår en opgave med stor grundighed og professionalisme. Dette kombineret med hendes faglige kompetencer – det være sig både de praktiske som de teoretiske, sætter Birthe i stand til at løse og udvikle innovations- og marketing opgaver særdeles effektivt.”

Portrætfoto af Bjarne Nøhr

Bjarne Nøhr

National Sales Director, Good Food Group

”Jeg har haft et fantastisk godt samarbejde med Birthe Schrøder igennem mit engagement i MLDK Mærkevareleverandørerne. Birthe har et indgående kendskab til hele værdikæden i FoodServicebranchen, hvor hendes energi og store fødevarefaglighed samt markedskendskab har bidraget til et meget effektivt, nemt og professionelt samarbejde. Birthe arbejder struktureret og engageret for at nå i mål – kan absolut anbefale hende.”

Portrætfoto af Betina Bergmann Madsen

Betina Bergmann Madsen

Chefkonsulent, Københavns Kommune

”Igennem mange år, har jeg haft fornøjelsen af at samarbejde med Birthe, som har en helt unik evne til at sætte sig ind i andres virkelighed og bygge de manglende broer på tværs af forskellige sektorer. Når der er sat en deadline på en opgave, kan man regne med at modtage et kvalificeret arbejde til tiden, altid leveret med et smil. Som facilitator formår Birthe, at få skabt en behagelig stemning og dermed få deltagerne til at være aktive og yde deres bedste. Jeg kan på det varmeste anbefale et samarbejde med Birthe til alle, der måtte have en opgave, som de ønsker løst professionelt”.

Portræt af Birthe Schrøder

Skal vi også tage en dialog?

Kontakt mig gerne for dialog om dine marketing-/innovationsprocesser eller Go-to-market strategi.